Cum sa cumperi de pe AliExpress
aprilie 29, 2019 De admin 3

Cum sa cumperi de pe AliExpress

Cum sa cumperi de pe AliExpress In acest articol vom discuta despre cum sa cumperi de pe AliExpress, și va servi drept un ghid detaliat al etapelor necesare recomandate de urmat înainte de a cumpăra un produs pe AliExpress.

Ne vom uita la probleme cum ar fi găsirea de produse de marcă pe AliExpress, să identificam un vânzător bun, tipurile de plăți care sunt permitse de platforma chineză, etc. Pe scurt cum sa cumperi de pe AliExpress .


Ce este AliExpress ? Este sigur sa facem cumpărături pe acest site?

AliExpress a devenit cel mai mare magazin online din lume. Acest magazin chinezesc este utilizat de trei ori mai mult decat Amazon și eBay împreună. Este prima platformă online de cumpărare în multe țări. Trebuie doar să spun că există milioane și milioane de oameni ca tine care cumpara pe AliExpress.

Cu toate că noi trebuie să clarificăm un lucru: AliExpress într-adevăr nu este un magazin on-line, ci o platformă care acționează ca un intermediar și conectează intre ei mii de cumpărători cu milioane de vânzători. Printre multele funcții ale acestui magazin, este controlul asupra vânzătorilor ca acestia sa respecte standardele stipulate. Ei sunt de asemenea responsabi pentru protejarea cumpărătorului în cazul în care apare orice problemă. (AliExpress nu tolereaza furnizorii, care nu respectă regulile, și sunt pedepsiți prin închiderea magazinelor  și expulzarea de peplatforma).

Cum sa identificam vânzătorii de încredere

Odată ce știi cum gasesti produsele pe AliExpress este foarte important să se ști de la cine să cumperi. Va trebui să evaluam furnizorii care oferă cele mai bune produse și au reputație mai bună. Acest lucru se va face urmând acești pași:

Cum sa cumperi de pe AliExpress ?

Uită-te la scorul pe care AliExpress la dat vanzatorului. Acest lucru este în partea de sus – dreapta a paginii. medalii (reputație), diamante (reputație foarte bună) sau coroane (reputatie excelenta). Dacă faceți clic pe aceste evaluări se vor vedea scorurile medii ale vânzătorului cu privire la “comunicare cu client” și “viteza de livrare”. În cazul în care evaluările sunt mijloace verzi, ele sunt peste media AliExpress, iar în caz contrar, sunt în roșu.

Si nu in ultimul rand, pentru a intelege cum platim, cat si timpul in care ne ajung coletele de pe Aliexpres, citeste si aticolul Ce este aliexpress.