Verifica Comenzi Aliexpress, Tracking Ali

Curiozitatea te-a prins și vrei să știi daca poti verifica comenzi aliexpress, exact unde se află comanda ta recent plasată pe AliExpress? Ei bine, soluția simplă este prin AWB, așa cum faci de obicei. Tot ce trebuie să faci este să obții codul de tracking de la vânzătorul de la care ai achiziționat produsele. Odată ce ai acest cod, pornești într-o călătorie virtuală pentru a urmări fiecare pas al coletului tău.

Verificare colet aliexpress tracking

Unde să Urmărești Comanda:

Te întrebi pe ce site-uri poți face această urmărire? Iată câteva opțiuni utile:

  1. Site-ul Vânzătorului: Verifică site-ul oficial al vânzătorului de pe AliExpress. Aici, în secțiunea “Comenzi” sau “Urmărire Comandă”, vei găsi informații actualizate despre stadiul livrării tale.
  2. Platforma de Livrare: Unele companii de transport oferă propriile platforme de urmărire. Introdu AWB-ul și vei obține detalii despre parcursul coletului direct de la firma de curierat.
  3. Servicii de Urmărire Globală: Există și site-uri specializate în urmărirea globală a coletelor. Introdu AWB-ul și vei avea acces la informații detaliate despre locația coletului tău.

Acum, ești pregătit să urmărești cu încredere comanda ta pe AliExpress și să fii la curent cu fiecare etapă a călătoriei coletului tău către tine!