Ce este Aliexpress Romania
aprilie 29, 2019 De admin 8

Ce este Aliexpress-Romania.ro

Ce este Aliexpress Romania? Acest site este un  ghid de cumparaturi pentru cel mai popular magazin online din China, Aliexpress.com. Aici gasiti pareri despre cum, ce, cand sa comanzi si cum sa primesti produsele din China, in Romania.

Aliexpress.com face parte din grupul Alibaba încă din 1999, la nivel mondial. În timp ce Alibaba.com este, în general, e axat pe furnizori (de obicei, chinezi) a unui serviciu sau produs, la un consum industrial şi permiţându-le să cumpere produsul sau serviciul en gros (cantităţi mari), Aliexpress este mai mult un magazin online unde poti cumpara ceva pentru un preţ foarte scăzut, pentru cele mai multe dintre produsele lor sunt direct de pe raftul din fabricile din China în care sunt fabricate majoritatea produselor din lume.

Este o platformă engros si endetail dedicată furnizorilor şi comercianţilor mici şi mijlocii. Sunt acceptate şi comenzi minime de un produs şi oferă transport express, rapid şi uneori fără costuri. În plus, ghidul Ce este Aliexpress Romania te ajuta sa gasesti o mare varietate de produse, este într-adevăr destinaţia perfectă pentru o comandă engros de dimensiuni mai mici.

 Platim taxe vamale pe site-ul Aliexpress.com?

Pai sa va explic, la produsele sub 10 euro nu se plăteste nimic, in schimb la cele între 10 euro si 150 de euro se plătește TVA de 19% din sumă + transport, iar la ce trece de 150 euro se adauga și taxe vamale.

 A doua cea mai mare intrebare este in cat timp vine produsul de pe aliexpress?

Pai aici depinde cât de repede se face livrarea de vanzator, adica timpul in care el expediaza coletul, de obicei 2-3 zile și prin ce serviciu de curierat alegeți să comandați.

Mai nou, pana și curierii rapizi de la noi livrează produse de pe aliaxpres. Cel mai comun serviciu si cel mai ieftin este poșta romana, dar puteți aștepta si până la aproape 2 luni de zile. Dupa 60 zile de la expediere, puteti cere banii inapoi, asta daca nu v-a ajuns coletul.