septembrie 17, 2023 De admin 0

2P 63A Dispozitiv de protecție la supratensiune, sub-tensiune și scurgeri de ecranare a pământului cu control WiFi, întrerupător releu contor de energie, Siguranta WiFi

Descriere:

Acest dispozitiv inteligent oferă protecție electrică avansată și funcționalități de monitorizare a energiei. Cu o capacitate de 2 poli și 63A, este potrivit pentru o varietate de aplicații de protecție electrică.

Contor Smart, WiFi, Controlabil din aplicatie

Caracteristici principale:

 1. Control prin aplicație: Utilizați aplicația TUYA pentru a controla acest dispozitiv de la distanță folosind telefonul dvs. mobil. Puteți activa și dezactiva protecția electrică și puteți monitoriza consumul de energie în timp real.
 2. Protecție la supratensiune: Acest dispozitiv monitorizează tensiunea electrică și poate declanșa protecția în caz de supratensiune, protejând astfel echipamentele dvs. de posibile daune cauzate de supratensiune.
 3. Protecție la sub-tensiune: Detectează scăderile semnificative ale tensiunii și poate opri alimentarea pentru a preveni deteriorarea echipamentelor dvs. în caz de sub-tensiune severă.
 4. Protecție împotriva scurgerilor la pământ: Acest dispozitiv poate detecta scurgerile la pământ și poate întrerupe alimentarea pentru a preveni accidentele electrice.
 5. Monitorizarea consumului de energie: Afișează consumul de energie în timp real și vă ajută să monitorizați eficiența energetică a dispozitivelor dvs.
 6. Contor de energie: Urmărește cantitatea totală de energie consumată, permițându-vă să controlați costurile energetice.

Acest dispozitiv este potrivit pentru aplicații rezidențiale și comerciale și vă ajută să vă protejați echipamentele și să economisiți energie. Cu controlul inteligent prin aplicație, puteți gestiona cu ușurință dispozitivul în funcție de nevoile dvs. și să vă bucurați de o protecție electrică mai avansată.

Funcții:

 1. Protecție la sub-tensiune 150V-190V (ajustabil) (implicit: 170V)
 2. Protecție la supratensiune 250V-300V (ajustabil) (implicit: 270)
 3. Protecție la supracurent 1A-63A (ajustabil) (implicit: 63A)
 4. Timp de reconectare (timp de întârziere): 5s-90s (implicit: 30s)
 5. Protecție la scurgeri electrice: 10-99mA (Această funcție poate fi dezactivată)
 6. Interval de afișare a energiei: 0-99999.9kw/h
 7. Voltmetru
 8. Ampermetru
 9. Contor de energie

NOTĂ:

Dacă protectorul se declanșează de trei ori din cauza protecției împotriva scurgerilor, dispozitivul nu se va reconecta automat până când utilizatorul va verifica unde este întreruperea de curent și va remedia problema pentru a asigura siguranța oamenilor! Celelalte funcții de protecție și reconectare pot fi ciclate de peste 99999 de ori.

PS:

Acest dispozitiv are o funcție de memorie; atunci când se întrerupe curentul, dispozitivul poate să memoreze kWh, valoarea supratensiunii, a sub-tensiunii și a supracurentului.

Cumpara acest produs aici